Kristel Douw met de carpaccio van 45 centimeter doorsnede.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristel Douw met de carpaccio van 45 centimeter doorsnede. © Johan Van Der Heijden

Reusachtige carpaccio van Bistro Zeelandia in Colijnsplaat doet de kaken naar beneden vallen

ZEEUWS ETENCOLIJNSPLAAT - Huisgemaakte kaaskroketten voor 5,50 euro. Het klinkt als iets uit een ver verleden, maar in Bistro Zeelandia in Colijnsplaat is het heel normaal. ,,Uit eten gaan hoeft helemaal niet duur te zijn.”

  1. De Moriaan: we missen de gezelligheid in het wijnlokaal
    PREMIUM
    zeeuws eten

    De Moriaan: we missen de gezellig­heid in het wijnlokaal

    MIDDELBURG - De maandelijkse wijnproeverijen zijn geschrapt. In het wijnlokaal van De Moriaan in Middelburg blijft voorlopig de kurk op de fles. De verplichte sluiting van de horeca gaat ook deze ondernemers niet in de koude kleren zitten. De bar levert nu niets op en ook de verkoop aan restaurants is weggevallen. ,,Dat scheelt toch zeker de helft in omzet’’, zegt Niek van Helleman, samen met Gertjan Franke eigenaar van de zaak.