Kristel Douw met de carpaccio van 45 centimeter doorsnede.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristel Douw met de carpaccio van 45 centimeter doorsnede. © Johan Van Der Heijden

Reusachtige carpaccio van Bistro Zeelandia in Colijnsplaat doet de kaken naar beneden vallen

ZEEUWS ETENCOLIJNSPLAAT - Huisgemaakte kaaskroketten voor 5,50 euro. Het klinkt als iets uit een ver verleden, maar in Bistro Zeelandia in Colijnsplaat is het heel normaal. ,,Uit eten gaan hoeft helemaal niet duur te zijn.”

  1. Loverendale wordt in nieuw jasje gestoken, maar de peren smaken al vanouds
    PREMIUM
    Zeeuws eten

    Loverenda­le wordt in nieuw jasje gestoken, maar de peren smaken al vanouds

    OOSTKAPELLE - Tim Moerman is mede-eigenaar van Loverendale en eigenaar van boomgaard van Ter Linde in Oostkapelle. ,,Dit is de eerste biologisch-dynamische boerderij van Nederland. Loverendale bestaat al 95 jaar en is van oudsher een broedplaats voor nieuwe ideeën. Nu zijn we volop bezig om de boerderij in een nieuw jasje te steken en onszelf zo voor te bereiden op de toekomst waarbij lokale beleving voorop staat”, zegt Moerman.
  1. Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoekjes
    Play

    Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoek­jes

  2. Hogeweg: van Duits bastion naar internationaal gezelschap
    Play

    Hogeweg: van Duits bastion naar internatio­naal gezelschap