Raf Goorden met een pan dampende mosselen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raf Goorden met een pan dampende mosselen. © Dirk-Jan Gjeltema

Restaurant Grevelingen: Koninklijke kabeljauw op prachtige plek

We zijn net te vroeg in Bruinisse voor de start van het mosselseizoen. Dus kiezen we kabeljauw en zeetong bij Restaurant Grevelingen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Loverendale wordt in nieuw jasje gestoken, maar de peren smaken al vanouds
    PREMIUM
    Zeeuws eten

    Loverenda­le wordt in nieuw jasje gestoken, maar de peren smaken al vanouds

    OOSTKAPELLE - Tim Moerman is mede-eigenaar van Loverendale en eigenaar van boomgaard van Ter Linde in Oostkapelle. ,,Dit is de eerste biologisch-dynamische boerderij van Nederland. Loverendale bestaat al 95 jaar en is van oudsher een broedplaats voor nieuwe ideeën. Nu zijn we volop bezig om de boerderij in een nieuw jasje te steken en onszelf zo voor te bereiden op de toekomst waarbij lokale beleving voorop staat”, zegt Moerman.