Volledig scherm
PREMIUM
Anna Altrochchi serveert vleesspiezen. © Johan Van Der Heijden

Recensie Deu-Braek in Sint-Annaland: brasserie met puike vis

EETRUBRIEKOok in het Zeeuwse achterland bevinden zich leuke restaurants aan het water. We gooien het anker uit bij de Stallandse brasserie de Deu-Braek, waar het geurt naar hangcultuurmosselen en barbecue.

Goes-Sint-Annaland is, zoals oudere Zeeuwen wel zeggen, ‘een Bathse reize’. De tocht voert over de A58, de Oesterdam en door een agrarisch niemandsland in het hart van Tholen. Bij mooi weer een plezierig ritje, maar vandaag plenst het. Eenmaal in Stalland, de korte variant die taalluie Tholenaren benutten, zijn we er nog niet. De Deu-Braek ligt ten noorden van het dorp. Het is de laatste kans om te bunkeren, tenzij je wilt hengelen in de Krabbenkreek. In de regen lijkt ons dat geen feest.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement