Het gezin Riemersma bestelt hetzelfde als wij: de Our Seaside plank en een visburger. Ober Sebas Molewijk serveert de lekkernijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Riemersma bestelt hetzelfde als wij: de Our Seaside plank en een visburger. Ober Sebas Molewijk serveert de lekkernijen. © Marieke Mandemaker

Our Seaside serveert een verrukkelijke visburger

Letterlijk op het gouden zand van Renesse eten. Dat wil iedereen toch in juli? Strandrestaurant Our Seaside tracteert ons gratis op een Orkestgebouw breed panorama. Een kwak mayonaise kost wel extra. Zo gaat dat soms aan de Zeeuwse kust.

  1. Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette
    PREMIUM
    Zeeuwse thuiskoks - video

    Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette

    Als je vader een volbloed Sard en ook nog eens een lekkerbek is, krijg je de Italiaanse keuken met de paplepel ingegoten. Lucia Dessi (39) uit Goes bereidt dan ook geregeld polpette - gehaktballetjes in tomatensaus - zoals haar oma in Sardinië dat zo voortreffelijk kan. ,,Bij polpette denk ik aan Sardinië. Ik voel dan heimwee naar de familie, de geuren van bomen, planten en kruiden en natuurlijk naar oma's keuken.”