Mondain lunchen op het duin
Om u, Zeeuwse smulpapen, in vakantiesferen te brengen, eten we op de ‘blanke top der duinen’. We strijken neer bij Beaufort in Cadzand-Bad. Gelukkig is de windkracht zwak tot matig.
Delen per e-mail
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
Verder in het nieuws
-
PREMIUM
De vis bij BRU 17 is een hoeraatje waard
BRU17 in Bruinisse heeft heel wat in petto. Zeeverse vis uit de Noordzee, juweeltjes van kruiden uit Zonnemaire, krakend brood van de bakker uit het dorp. -
PREMIUM
Recensie Gulle porties voor een zachte prijs bij 't Streefkerkse Huis in Zoutelande
Je wilt op een winterse dag niets liever dan de aardpeersoep van 't Streefkerkse Huis in Zoutelande. Daar krijg je volle, aantrekkelijk geprijsde borden. -
PREMIUM
EETRECENSIE Slappe pizza, maar wel een lekker kalfje
De Zeeuwse waterkant telt stiekem veel zelfbenoemde Italiaanse restaurants. De toeristische enclave Den Osse heeft er nu ook eentje: La Bottiglia. We proeven er kalfsvlees en pizza. -
PREMIUM
Recensie Bobby's Franse bistrogerechten bij Bobby’s in Wemeldinge
WEMELDINGE - Bobby’s is zo’n plek waar je vrienden ontmoet. Je drinkt wat pintjes aan de bar en tussendoor stil je de honger in een sfeer die past bij een bistro uit de seventies. -
PREMIUM
ETEN Hotelkeuken die van wanten weet: Churchill-hotel in Terneuzen
Hotelkeukens zijn een gok. Zo mooi als de kamers zijn, zo tranentrekkend is soms de warme hap. Gelukkig hakt het restaurant van het Churchill-hotel in Terneuzen ons vooroordeel in mootjes.
-
PREMIUM
Recensie Oerklassieke gerechten en een bak gezelligheid bij De Zwaan in Philippine
Een wagonlading garnalen krijgen we als hoofdmoot bij de georganiseerde chaos die De Zwaan in Philippine is. Een café-restaurant waar je graag aan de toog blijft hangen. -
PREMIUM
Stadscafé De Dighter in Vlissingen beweegt mee met de seizoenen
De poëzie van Jacobus Bellamy op de muren van Stadscafé De Dighter doet ons weinig. De gastvrijheid en het eten in zijn geboortehuis bevallen ons een stuk beter. -
PREMIUM
Eetrecensie Codium in Goes kookt met een hoofdletter K
Zelden gaan we op de knieën voor een chef. Nu wel! Wat Wouter Kik in zijn nieuwe restaurant Codium ons voorschotelt, is sterwaardig. Spannend, verfijnd, verbluffend lekker. Zijn Makreel Marrakesh, OMG…