Apostolis Spathis aan de slag in de keuken van Mercato9 in Terneuzen waar hij Gamberoni bereidt: gamba’s met pasta, room, pepers, knoflook en saffraan.
Volledig scherm
PREMIUM
Apostolis Spathis aan de slag in de keuken van Mercato9 in Terneuzen waar hij Gamberoni bereidt: gamba’s met pasta, room, pepers, knoflook en saffraan. © Gianni Agosti

Mercato9 kan het: een perfecte pizza bakken

Uit EtenMercato9 in Terneuzen zegt een ‘authentiek’ Italiaans restaurant te zijn, maar de uitbaters zijn Grieken. Belanden we in een Griekse tragedie of een bella commedia? A tavola!

  1. Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog maar te stoppen #5
    PREMIUM

    Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog maar te stoppen #5

    Hoe leuk is het om overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zo verkopen. Vruchten, groenten, zelfgemaakte jams, eieren of honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.