Kok Marc Vos slaat steil achterover van het resultaat: rolmops van wijting met rodekool slaw, gegrild brood en oestermayonaise.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Marc Vos slaat steil achterover van het resultaat: rolmops van wijting met rodekool slaw, gegrild brood en oestermayonaise. © Marcelle Davidse

Marc Vos van De Houtzaagwerf maakt muziek voor de papillen: een rolmops met fluitenkruid

uit etenNu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden, blijft de PZC chef-koks een podium geven. Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in. We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden. Vandaag: kok Marc Vos van restaurant De Houtzaagwerf in Kortgene maakt een rolmops van wijting en fluitenkruid.

  1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
    Play

    Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

  2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
    Play

    Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me