Eeterij Iets Anders in Kortgene. foto Willem Mieras
Volledig scherm
Eeterij Iets Anders in Kortgene. foto Willem Mieras

KORTGENE: Eeterij Iets Anders

Eeterij Iets Anders is echt Iets Anders. Een lezer wees ons op een restaurant in Kortgene dat een bezoek waard is, onder andere omdat het Iets Anders is. Ineke Vijfwinkel en Leon Hengsdijk runnen het restaurant ruim een jaar en 'niet zonder succes', schreef hij. "Ze hebben horecaervaring en dat merk en zie je. De bediening door de eigenaresse is hartelijk, attent en open." Tsja, die lovende woorden vragen om een snel bezoek aan de Eeterij in Kortgene.

  1. Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette
    PREMIUM
    Zeeuwse thuiskoks - video

    Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette

    Als je vader een volbloed Sard en ook nog eens een lekkerbek is, krijg je de Italiaanse keuken met de paplepel ingegoten. Lucia Dessi (39) uit Goes bereidt dan ook geregeld polpette - gehaktballetjes in tomatensaus - zoals haar oma in Sardinië dat zo voortreffelijk kan. ,,Bij polpette denk ik aan Sardinië. Ik voel dan heimwee naar de familie, de geuren van bomen, planten en kruiden en natuurlijk naar oma's keuken.”