Giovanni Tidili met de ossobuco van zijn vader.
Volledig scherm
PREMIUM
Giovanni Tidili met de ossobuco van zijn vader. © Dirk-Jan Gjeltema

Koken met Zeeuwse chef-koks: Ossobuco, het signatuurgerecht van Giovanni Tidili uit Middelburg

Zeeland EetMIDDELBURG - Nu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden, blijft deze krant chef-koks een podium geven. Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in. We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden. Deze week: Giovanni Tidili van La Piccola Italia in Middelburg over de ossobuco van zijn vader.

  1. Suppen op de Veste in Middelburg erg populair
    Play

    Suppen op de Veste in Middelburg erg populair

  2. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
    Play

    Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst