Eigenaresse Ineke Vijfvinkel toont een bord Tournedos met coquilles en truffelsaus.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Ineke Vijfvinkel toont een bord Tournedos met coquilles en truffelsaus. © Cynthia Cats

Klassiek, maar dan ietsje anders

uit etenHoe onderscheid je je als klassiek restaurant? Eeterij Iets Anders in Kortgene gebruikt goede ingrediënten als basis, maar ze geeft ieder gerecht een verrassende wending mee. Op het bord of op de menukaart. En dat pakt goed uit.

  1. Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen
    PREMIUM

    Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen

    Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Vruchten of groenten of zelf gemaakte jams en honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.