Kamperland, Catherina Maria Hof, verslaggever Margot Verhaagen, Rianne Leendertse (grijze trui), Wilna van Gilst-Leendertse (blauwe trui)
Volledig scherm
PREMIUM
Kamperland, Catherina Maria Hof, verslaggever Margot Verhaagen, Rianne Leendertse (grijze trui), Wilna van Gilst-Leendertse (blauwe trui) © Ernesta Verburg

Het is aanpoten op de Catharina Maria Hof

Zeeuws etenDe Catharina Maria Hof in Kamperland ligt aan een prachtige dijk, vlakbij het Veerse Meer. Twee zussen zwaaien er sinds 1999 de scepter: Rianne Leendertse en Wilna van Gilst. “Er is hier altijd wel wat te doen,” lacht Rianne. 

 1. De aanwezigheid van de heer Parkinson was onontkoombaar
  PREMIUM

  De aanwezig­heid van de heer Parkinson was onontkoom­baar

  Door geleidelijkheid van de dingen in het leven kun je sommige gebeurtenissen niet meer helder zien. Buitenstaanders of veranderingen zijn nodig om zaken weer in perspectief te zien. Zo is het ook met de situatie van mijn ouders. Vergelijk het met een pand dat ze tegenover je aan het bouwen zijn. Eerst denk je dat je niet aan het nieuwe uitzicht kunt wennen en verzet je je, vervolgens hou je per week de vorderingen bij en dan ineens is het klaar en lijkt het net of het er nooit niet heeft gestaan.
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg