PREMIUM
Gek genoeg heeft mijn appelboom juist dit jaar een grote oogst
columnIn het bos ruikt het al naar de herfst maar het is nog volop zomer. Al wordt het in de ochtend alweer donker bij het opstaan. Natuurlijk is het heerlijk wanneer alle dagen de zon zon schijnt maar een stemmetje in mijn achterhoofd houdt me bij de les.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
PREMIUM
Brouwerslokaal in Groede matcht bier met lokale, verse gerechten: een gouden formule
GROEDE - Wie denkt dat alleen vette happen matchen met bier, moet nodig naar Brouwerslokaal in Groede. In de voormalige gymzaal voert de keuken culinaire kunststukjes op. -
PREMIUM
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
Het kopen van lokale producten is steeds meer een issue
Deze tijd vraagt om goede initiatieven op het gebied van eten, drinken en duurzaamheid. Daarom is het ook zo goed dat Slow Food Zeeland nieuw leven ingeblazen is.
-
PREMIUMuit eten
Duizelig van de chocolade vertrekken we bij Brasserie Smits
WEMELDINGE - Achter de leilinden aan de Wilhelminastraat in Wemeldinge staat Brasserie Smits. Al langer dan een eeuw een bekende pleisterplaats voor reizigers. Vele schippers, fietsers en duikers komen hier op adem. Tijd voor ons om ook eens poolshoogte te gaan nemen. -
-
-
Culinaire verwennerij op hoog niveau
-
PREMIUMcolumn Margot Verhaagen
We houden het met kerst allemaal klein, alleen het toetje wordt een klapper
Dit jaar wordt het een heel andere Kerstmis dan voorafgaande jaren. Niet alleen omdat mijn vader er niet bij is maar tevens omdat we beide kerstdagen maar met een klein clubje zijn.