Volledig scherm
PREMIUM
De bemanning van restaurant Couscous et Tajine in Vlissingen vlnr: Presilla, Kuku, Nawid, Twan, Aireen en Noa. © Ruben Oreel

De sprookjesachtige betovering blijft uit bij restaurant Couscous et Tajine in Vlissingen

RecensieBij Couscous et Tajine in Vlissingen wagen we ons aan de Marokkaanse keuken. Komt hier de geest uit de fles?

Als we het gordijn bij de ingang openschuiven, ligt een sprookje uit Duizend-en-een-nacht aan onze voeten. Getemperd licht, veel kleur, gordijntjes, kussentjes en geheimzinnige nisjes. Deze private dining rooms dragen de namen van belangrijke Marokkaanse steden als Marrakesh, Casablanca, Fes. We zitten bij Couscous et Tajine, een nieuw avontuur van een Marokkaanse chef. Twan Bouyelma heeft al 15 jaar zijn potten op het vuur in restaurant Valkenisse. Met dit nieuwe restaurant maken hij en zijn vrouw Aireen een lang gekoesterde wens waar. ,,Een droom die uitkomt. Deze unieke ruimte met die nisjes was precies waar we naar op zoek waren. Voor de lampen, kussentjes en kaarsenhouders reed ik speciaal naar Marokko.’’  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement