Chef Troy Snijder maakt zijn dessert: parfait van passievruchten, crèmes van mango en rode peper, witte chocolade, schuimpjes en een huisgemaakte chocolade truffel.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Troy Snijder maakt zijn dessert: parfait van passievruchten, crèmes van mango en rode peper, witte chocolade, schuimpjes en een huisgemaakte chocolade truffel. © Sandra Schimmelpennink

De prijs is bij De Heerenkeet net zo zacht als de prei

uit etenVijf gangen eten in drie uur tijd? Het kan gewoon bij De Heerenkeet in Kerkwerve. De prijs-kwaliteitverhouding is er uitmuntend.

  1. Le Poirier is de belofte van Burgh-Haamstede
    PREMIUM
    uit eten

    Le Poirier is de belofte van Burgh-Haamste­de

    Wat is dat toch met hotel-restaurants? Of moeten we zeggen een restaurant met slaapgelegenheid? ’s Morgens wordt er vaak het eerste kopje koffie geserveerd. ’s Avonds wordt het meubilair aan de kant geschoven, de croissantkruimels van tafel geveegd en de lampen gedimd en tada, ineens is het een sfeervolle setting met kaarslicht. We nemen de proef op de som in Burgh-Haamstede, waar sinds vorig jaar Boutique Hotel Ter Zand geopend is. Het bijbehorende restaurant Le Poirier is sinds najaar ’22 open.