Corinne Harting (l) en Viktoria Gutarovica serveren gasten.
Volledig scherm
PREMIUM
Corinne Harting (l) en Viktoria Gutarovica serveren gasten. © Dirk-Jan Gjeltema

De Lindenboom in Serooskerke: de kaastompouce is niet voor de poes

recensieHet miezert. Niet echt weer voor een heimelijke culinaire missie aan het water. Ver voor de duinen strijken we neer bij De Lindenboom in Serooskerke. Daar ontdekken we dat de kaastompouce niet voor de poes is.

  1. Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette
    PREMIUM
    Zeeuwse thuiskoks - video

    Naar recept van haar Italiaanse oma: Lucia Dessi uit Goes maakt polpette

    Als je vader een volbloed Sard en ook nog eens een lekkerbek is, krijg je de Italiaanse keuken met de paplepel ingegoten. Lucia Dessi (39) uit Goes bereidt dan ook geregeld polpette - gehaktballetjes in tomatensaus - zoals haar oma in Sardinië dat zo voortreffelijk kan. ,,Bij polpette denk ik aan Sardinië. Ik voel dan heimwee naar de familie, de geuren van bomen, planten en kruiden en natuurlijk naar oma's keuken.”