Patrick Keizer demonstreert hoe hij veilig een tasje met ketchup overhandigt aan een klant, in dit geval zijn partner Lineke.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Keizer demonstreert hoe hij veilig een tasje met ketchup overhandigt aan een klant, in dit geval zijn partner Lineke. © Peter Nicolai

De Ketchupfabriek in Graauw kan wel een duwtje in de rug gebruiken

Zeeuws etenGRAAUW - Het is passen en meten in het winkeltje van De Ketchupfabriek in Graauw. Het kan net, anderhalve meter tussen winkelier en klant. ,,De klant moet wel in de deuropening blijven staan. Dan is het precies anderhalve meter tot de toonbank”, grijnst ketchupmaker Patrick Keizer. 

  1. Aioli
    PREMIUM
    uit eten

    Aioli

    Er zijn van die liedjes die, wanneer je ze hoort op de radio, je meteen terug parachuteren in de tijd. Ik heb dat vooral met de Franse chansons van Michel Fugain. Als ik die op de radio hoor, dan zit ik weer achter in de rode Citroën van mijn vader op weg naar het zonnige Franse zuiden. Ze waren toen nog gewoon jong mijn ouders. Ik zag ze toen als leeftijdsloos en was daar helemaal niet mee bezig. Maar met mijn broer en ik als puber op de achterbank kunnen zij niet veel ouder dan 45 zijn geweest.