Gastvrouw Eelke Mol dient het voorgerecht op.
Volledig scherm
PREMIUM
Gastvrouw Eelke Mol dient het voorgerecht op. © Peter Nicolai

De 6 Linden in Heille is gastronomisch paradijs

koken en etenHoe twee stedelingen plattelandsmensen werden door een oude boerderij om te bouwen tot restaurant en binnenkort ook B&B. In een notendop is dat het verhaal van Eelke Mol en Jesse Verdonk van restaurant De 6 Linden in Heille in West-Zeeuws-Vlaanderen.

  1. Intocht
    PREMIUM

    Intocht

    Het is al heel wat jaren geleden dat ik samen met de oudste Man mocht meevaren op de sinterklaasboot. We ontvingen destijds per post een brief van de sint zelf (die hebben we nog!) dus dat maakte het extra bijzonder. Het was wel uitkijken om dit Mannetje achter de schermen zo te positioneren dat hij niet zag dat de sint en zijn pieten zich nog aan het opmaken waren en zich voorbereidden op de intocht. Maar wat was het een feest om zo de stad binnen te varen en mee te zwaaien naar alle mensen die langs de kant stonden te zingen, springen en te zwaaien.
  1. Middelbare scholieren zijn terug in de klas: 'Fijner dan achter de laptop'
    Play

    Middelbare scholieren zijn terug in de klas: 'Fijner dan achter de laptop'

  2. Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'
    Play

    Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'