Jesse Verdonk, kok en eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Verdonk, kok en eigenaar. © Frank Peters

Daar waar Zeeland België kust, vinden we ons heil in Heille

Uit EtenNaarmate we verder het donkere Zeeuws-Vlaamse land inrijden, hoe stiller we worden. We komen door gehuchtjes met gezellige eettentjes waar de kaarsjes branden en mensen samen het glaasje delen.

  1. Voor mijn gevoel had ik de dozen met kerstspullen nog maar net op zolder gezet
    PREMIUM
    column margot verhaagen

    Voor mijn gevoel had ik de dozen met kerstspul­len nog maar net op zolder gezet

    Nooit eerder had ik zo vroeg al een kerstboom in huis. Via een vriendin ontdekte ik een adres waar ze de bomen gratis aan huis bezorgen en ineens had ik enorme zin om mijn huis in kerstsfeer te dompelen. Misschien wel mede door het feit dat de Mannen dit jaar geen tijd hadden om Sinterklaas te vieren, maar het kan ook aan het koude, natte weer liggen. Voor mijn gevoel had ik de dozen met kerstspullen nog maar net op zolder gezet, toen ik ze afgelopen weekend naar beneden haalde.