Chef Maurice Mulder, keukenchef Daniel Bouterse en Jordy Mulder voor de Oesterbeurs. FOTO’S JOHAN VAN DER HEIJDEN
Volledig scherm
Chef Maurice Mulder, keukenchef Daniel Bouterse en Jordy Mulder voor de Oesterbeurs. FOTO’S JOHAN VAN DER HEIJDEN © Johan van der Heijden

Culinaire verwennerij op hoog niveau

Tijdens een bezoek aan een restaurant voor deze rubriek word je af en toe verrast. Soms doordat er iets tegenvalt, maar gelukkig ook door meevallers. Ons bezoek aan Restaurant Oesterbeurs in Yerseke blijkt één grote positieve verrassing.

  1. Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog maar te stoppen #5
    PREMIUM

    Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog maar te stoppen #5

    Hoe leuk is het om overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zo verkopen. Vruchten, groenten, zelfgemaakte jams, eieren of honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.