Eigenaren Julie Verbiest  en Robbert Dellaert in de keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Julie Verbiest en Robbert Dellaert in de keuken. © Boaz Timmermans

Chef Dell’arte werkt in ouderlijk huis in Cadzand graag met pure smaken

RecensieCADZAND-  We smullen van Limburgse geitenkaas aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Dell’arte is weer thuis in Cadzand.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bakken vol aardbeien bij fruitboerderij in Ouwerkerk: verkoop aan bakkers en restaurants ligt stil
    PREMIUM
    Zeeuws eten

    Bakken vol aardbeien bij fruitboer­de­rij in Ouwerkerk: verkoop aan bakkers en restau­rants ligt stil

    OUWERKERK - Dat genot soms samengaat met gezondheid, bewijst de aardbei. Rood en rijp smaakt en ruikt deze schijnvrucht bijna zo bedwelmend als de eerste zomerdagen. Daarnaast knalt de rode rakker ook nog eens van de vitamine C, nodig voor de weerstand. Dat komt mooi uit, want de zomerkoninkjes van Wim en Joleen Remeeus van Fruitboerderij Remeeus in Ouwerkerk liggen klaar om ervan te smullen.