Klaar voor een nieuwe ronde. Nicolette Meesen pakt gerechten in voor thuisbezorging. ,,Van alle lieve reacties krijgen we energie."
Volledig scherm
PREMIUM
Klaar voor een nieuwe ronde. Nicolette Meesen pakt gerechten in voor thuisbezorging. ,,Van alle lieve reacties krijgen we energie." © Anne Hana

Axel, wanhoop niet, De Graanbeurs levert populaire paasbrunches aan huis

Zeeland eetSteeds meer restaurants gaan menu’s bezorgen en/of bieden ook afhaalmaaltijden aan. Initiatieven borrelen op om dat aanbod te bundelen. De nieuwe website zeelandeet.nl bijvoorbeeld geeft per regio een overzicht van wat restaurants, eetcafés, snackbars en cateringbedrijven aan bezorg- en afhaalmaaltijden aanbieden. De lijst is vele tientallen restaurants lang. In elke rubriek lichten we er eentje uit. Dit keer: De Graanbeurs in Axel.

AXEL - Pasen staat voor de deur. En daarmee de drukste periode voor de Graanbeurs in Axel. ,,Dan is het hier voller dan met kerst”, zegt chef Nicolette Meesen. Axelaars kunnen echter na het paaseieren zoeken niet aanschuiven in het net verbouwde restaurant.

,,Daarom gaan we onze paasbrunch aan huis bezorgen. Het zal iets simpeler dan normaal zijn, maar we staan er nu eenmaal om bekend. Deze week zijn we gebeld door een vaste gast die Spanje niet uit kan. Hij wilde per se dat we bij zijn drie kinderen de paasbrunch bezorgen.” De Graanbeurs verzorgt diverse vers belegde broodjes, beleg en warme gerechten als aspergesoep, varkenshaas en zeebaars.