Margot Verhaagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Margot Verhaagen. © Peter Arno Broer

Als kers op de taart mocht ik bij André van Duin en Janny van der Heijden op de boot

Naast dat ik deze stukjes schrijf hou ik me bezig met Zeeuwse babbelaars en siropen. In dat kader werd ik vanuit binnen- en buitenland benaderd voor een verhaal over deze Zeeuwse streekproducten. Dat is natuurlijk super leuk. Zo ging ik met een Italiaanse televisieploeg op pad en bezocht ik andere producenten samen met een Belgische journalist die op zoek was naar lekkere adresjes voor een special over Zeeland in zijn krant. 

  1. Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog te stoppen #2
    PREMIUM

    Overal stalletjes langs de weg; je hoeft alleen nog te stoppen #2

    Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Zelf gemaakte jams, honing, vruchten of groenten. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.