Leandro Paredes, Edinson Cavani en Julian Draxler: wisselspelers bij Paris Saint-Germain. Maken zij binnenkort nog een transfer?
Volledig scherm
Leandro Paredes, Edinson Cavani en Julian Draxler: wisselspelers bij Paris Saint-Germain. Maken zij binnenkort nog een transfer? © AFP

Wanneer sluiten de transfermarkten?

DeadlinesDe transfermarkt in Nederland en de grote voetballanden is nog enkele dagen open. Tot vrijdag 31 januari 23.59 uur kun je als speler nog verkassen. De boot gemist? Geen probleem, ook na deze maand zijn er nog landen waar je terecht kunt. Bekijk hieronder het overzicht van wanneer de transfermarkt sluit in de volgende landen. 

31 januari

Nederland, België, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Griekenland, Australië, Mexico, Turkije en Qatar. 

2 februari
Portugal

3 februari
Bosnië-Herzegovina, Verenigde Arabische Emiraten

6 februari
Israël, Oostenrijk 

7 februari
Servië 

17 februari
Kroatië, Roemenië, Zwitserland

19 februari
Argentinië

21 februari
Rusland

27 februari
China

28 februari
Oekraïne

5 mei
Verenigde Staten (open op 12 februari)

Maakt Michiel Kramer nog een transfer?
Volledig scherm
Maakt Michiel Kramer nog een transfer? © BSR Agency
  1. Transferklap in plaats van transferkoorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Transfer­klap in plaats van transfer­koorts: ‘Niet doemdenken, maar dit zal invloed hebben’

    Wat gaat de huidige corona-crisis betekenen voor de transferperiode van komende zomer? Deze week predikte het Zwitserse ‘International Centre for Sports Studies’ (CIES) nog net geen hel en verdoemenis voor de clubs die afhankelijk zijn van spelersverkopen. CIES ziet de transferwaarde van de selecties van de 98 ploegen in de hoogste divisies van de vijf grootste voetballanden verschrompelen. Op basis van de huidige rekenmodellen en verwachtingen rekent men op een waardedaling van gemiddeld 28 procent, met bij sommige clubs uitschieters naar veertig procent.