Volledig scherm
Arnaud Danjuma Groeneveld daagt Youri Tielemans uit © Pim Ras Fotografie

Danjuma gevleid door Italiaanse interesse: ‘AC Milan een van de grootste clubs ter wereld’

Arnaut Danjuma Groeneveld is gevleid door de interesse van AC Milan. Dat heeft de Ossenaar in een korte reactie laten weten. 

,,AC Milan is een van de grootste clubs van de wereld. Als speler is het meer dan logisch dat je van zo'n interesse gecharmeerd bent”, vertelt de 21-jarige international. 

Volledig scherm
Arnaut Danjuma © BELGA

,,Wat de clubs met elkaar bespreken, weet ik niet. Ik ben momenteel speler van Club Brugge, dus hier ligt mijn focus en nergens anders”, is hij duidelijk. ,,De voorzitter van Club Brugge weet hoe ik er over denk: hij kent mijn standpunt”, besluit de revelatie van de Belgische nummer twee.

Club Brugge bevestigde vandaag de interesse van de Italiaanse grootmacht, maar benadrukte dat er meer clubs zijn die Danjuma in de gaten houden. De Belgische topclub is echter nog volop verwikkeld in de titelstrijd, is ook nog Europees actief en heeft daarom de intentie om de groep samen te houden. 

  1. PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart
    Opvolger Schwaab

    PSV akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV heeft afgelopen week al een akkoord op hoofdlijnen bereikt met centrale verdediger Timo Baumgartl, die momenteel nog bij VfB Stuttgart onder contract staat. De 23-jarige Duitser moet in Eindhoven de opvolger worden van zijn landgenoot Daniel Schwaab, die PSV in mei transfervrij verliet. Schwaab kwam in 2016 eveneens over van VfB Stuttgart, waaraan PSV in 2011 ook al Francesco Javier ‘Maza’ Rodríguez verkocht.