Zwemmer (46) verdronken in Oosterschelde bij Scherpenisse

Update 18.43 uur | VideoSCHERPENISSE - Een zwemmer die vanmiddag vermist was in de Oosterschelde ter hoogte van de Gorishoeksedijk bij Scherpenisse is overleden. Het gaat om een 46-jarige man uit Breda. Na een zoekactie werd het slachtoffer gevonden, maar reanimatie mocht niet meer baten 

De melding over de drenkeling kwam rond 16.50 uur. Volgens de Veiligheidsregio was de zwemmer onder het wateroppervlak verdwenen. De brandweer, KNRM en een traumahelikopter werden opgeroepen. Na ongeveer een uur werd het slachtoffer gevonden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Volledig scherm
© HVZeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.