Volledig scherm
De cover van het nieuwe boek van Karin Slaughter. © nvt

Wereldberoemde thrillerschrijver
Karin Slaughter signeert bij boekhandel Quist in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM -Schrijver Karin Slaughter signeert maandag 18 juni haar nieuwe boek Gespleten bij boekhandel Quist in Bergen op Zoom.

De Amerikaanse auteur, met als bijnaam Queen of Crime, is een van de bekendste thrillerschrijvers ter wereld. Haar boeken zijn in 36 landen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in het werk van de 47-jarige schrijver.

Ad Quist van de Bergse winkel is erg trots dat Slaughter zijn boekhandel aandoet. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen? ,,Zeuren. Heel lang zeuren tegen de uitgever. Beledigd zijn als het niet lukt en blijven proberen. Ze komt vaker naar Nederland en maakt dan een toer. Je moet geluk hebben als je erbij zit. Maar nu is het dan eindelijk zover."

Quist is sowieso blij dat de Amerikaanse een nieuw boek heeft geschreven. ,,Daar wordt altijd op gelopen. Ik ben erg benieuwd wat er maandag gebeurt als ze er is."

 Slaughter is van 11.30 tot 13.00 uur te bewonderen. Ze signeert haar nieuwe boek en gaat met fans op de foto. De entree is gratis.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement