Vrouw (55) komt om het leven bij aanrijding in Tholen

THOLEN - Een 55-jarige vrouw is vrijdagochtend om het leven gekomen toen zij op haar fiets geschept werd door een bestelbusje op de N656/Oud-Vossemeerseijk in Tholen.

Het busje raakte rond 8.00 uur door nog onbekende oorzaak van de weg, belandde op het fietspad, reed daar de fietsster aan en kwam uiteindelijk in de sloot langs de weg tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse geprobeerd de fietsster te behandelen, maar dat mocht niet meer baten. De bestuurster van het busje is naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter waren uitgerukt om hulp te verlenen. De weg is ter plaatse afgesloten.

Volledig scherm
© GinoPress
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bergse optocht telt minder deelnemers dit jaar
    PREMIUM

    Bergse optocht telt minder deelnemers dit jaar

    BERGEN OP ZOOM - De Bergse optocht heeft dit jaar wat minder deelnemers dan normaal. 53 nummers zijn er. De Stichting Vastenavend ziet de afgelopen jaren een licht dalende lijn in het aantal deelnemers, zegt Jasper Witjes van de commissie Optocht. Zorgen maakt hij zich echter niet. Een directe verklaring heeft hij ook niet. ,,We zitten er wel aan te denken om volgend jaar wat meer campagne van tevoren te voeren. Iets meer aandacht geven aan het feit dat mensen zich voor de optocht in kunnen schrijven.”