Volledig scherm
PREMIUM
Het bestuur van de stichting Thover: van links naar rechts voorzitter Henk Nieuwenhuis, Jan Wijnen, penningmeester Fred Oostrum, secretaris Willem van der Meer, en Cees Timmermans. © Ernesta Verburg

Thover wil iedereen op Tholen en Flupland mobiel houden

THOLEN - Een oudere die van Stavenisse naar de dagbesteding elders op Tholen wil. Een leerling van het speciaal onderwijs die naar school moet: ze zijn op Tholen veelal aangewezen op bus of taxi. Met Thover komt daar verandering in.

Thover, een samenvoegsel van Tholen Vervoer, is een project met aanvullend openbaar vervoer. Het idee er achter is dat iedereen mobiel is, ook diegenen die daarin op een andere manier beperkt worden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.