Volledig scherm
© Thinkstock

Thools benefietconcert afgelast door slechte kaartverkoop

THOLEN - Het Thoolse benefietconcert Roots, dat zaterdagavond gehouden zou worden in De Meulvliet, gaat niet door. Dat komt door de tegenvallende kaartverkoop.

 ,,Een belangrijk doel van het concert was geld ophalen voor een goed doel en niet om er geld op toe te moeten leggen", zegt Jack Westdorp van de organisatie. ,,Niemand is blij met dit besluit, daarvoor is teveel energie geïnvesteerd. De organisatoren zitten echter niet te wachten op een slecht gevulde sporthal en een negatief financieel resultaat."

Bij het concert zouden de van oorsprong Thoolse muzikanten Ties Mellema, Maurits Fondse en Martin Fondse optreden met ondersteuning van muziekverenigingen. Ook de muziekworkshops die overdag plaats zouden vinden, zijn afgelast.

In samenspraak met de artiesten wordt gekeken of het evenement verplaatst kan worden. Wie een kaartje online heeft gekocht, krijgt het geld teruggestort. Wie een toegangsbewijs heeft gekocht bij een van de voorverkoopadressen kan daar het geld terugkrijgen tegen vertoning van het toegangskaartje.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement