Volledig scherm
© Thinkstock

Tholen moet eigen gebouwen energiezuiniger maken

THOLEN - Betere isolatie, het energieverbruik verlagen en zonnepanelen op het dak: als het aan de Thoolse gemeenteraad ligt, gaat de gemeente haar gebouwen verduurzamen.

Dat gebeurt op dit moment nog te weinig, vindt de ChristenUnie. Daarom diende de partij donderdagavond een motie in om daar verandering in te gaan brengen. Op ABT en PVV na steunde de raad die. De gemeente krijgt nog wel even de tijd om daar plannen voor te maken. Pas halverwege 2020 moeten er voorstellen op tafel komen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.