Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Tholen heeft nog 60.000 euro voor de samenleving, maar wie heeft er een goede bestemming voor?

THOLEN - In drie jaar stelde Tholen steeds een ton per jaar beschikbaar om ideeën uit de samenleving te ondersteunen. Oorspronkelijk ging dat over de jaren 2015, 2016 en 2017. Maar van die drie ton is bijna 60.000 euro over. 

Daarom wil de gemeente het Stimuleringsfonds Samenleving verlengen, tot het einde van 2019.   

Die 60.000 euro is bedoeld voor ideeën op het gebied van onder meer zorg, jeugd, ouderen, leefbaarheid, economie en de fysieke leefomgeving . Voorwaarde is wel dat nergens anders een subsidie kan worden verkregen. De gemeenteraad besluit op 24 januari over het voorstel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.