Volledig scherm
De loods aan de Postweg in Tholen. © Google Streetview

Plan voor sportschool in loods aan Postweg in Tholen

THOLEN - In een loods aan de Postweg in Tholen-stad mag in principe een sportschool komen. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten.

Het gaat om het pand op nummer 1a. De initiatiefnemer moet van het college van B en W nog wel laten onderzoeken of zo'n sportschool past in de omgeving. Daarin moeten onder meer toekomstige verkeersbewegingen en geluidsbelasting worden meegenomen. De kosten van dit onderzoek zijn voor de initiatiefnemer. ,,Maar we gaan het wel in samenspraak laten uitvoeren’’, zegt wethouder Peter Hoek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.