Nog geen tips over kopschoppers op Trekkertrek Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De uitzending van Opsporing Verzocht heeft tot nu toe nog geen tips opgeleverd over het kopschopincident tijdens Trekkertrek Oud-Vossemeer, waarbij de 29-jarige Martijn Bevelander in mei zwaar werd toegetakeld.

Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak; daarbij werd de mishandeling nagespeeld. De uitzending werd gisteren herhaald, maar heeft nog niets opgeleverd. Bevelander herinnert zich zelf niets van het incident, maar getuigen hebben gemeld dat hij net buiten het terrein van Trekkertrek door drie mannen in elkaar werd geslagen en geschopt. Hij werd zwaar toegetakeld en ondervindt nog steeds de gevolgen van de schoppartij.

De politie is op zoek naar de drie daders, die tot op heden spoorloos zijn. Het is ook niet bekend of er een verband is tussen de mishandeling en een ruzie die de vriendin van Martijn kort daarvoor op het terrein had met zijn ex-vriendin. Tips zijn uiteraard nog steeds welkom: Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070; Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000; Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079-3458999.

Martijn Bevelander werd zwaar toegetakeld door drie mannen.
Volledig scherm
Martijn Bevelander werd zwaar toegetakeld door drie mannen.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement