Volledig scherm
Gemeentehuis Tholen. © Willem Adriaansens

Nieuwe gemeentegids Tholen komt eraan. Uitgever controleert de gegevens.

THOLEN - Akse Media uit Den Helder is begonnen met het controleren van de adressen voor de gemeentegids Tholen 2019-2020. Organisaties die vorig jaar in de gemeente gids vermeld stonden krijgen hierover een mail om hun adresgegevens te controleren. Organisaties zonder vermelding van mailadres worden door Akse Media gebeld.

De gemeentegids die de gemeente Tholen samen met Akse Media uitgeeft, is de enige officiële gemeentegids waaraan de gemeente haar medewerking verleent. De gids wordt huis-aan-huis verspreid. Ook wordt de gids op verzoek toegezonden aan belangstellenden van buiten Tholen (bedrijven, organisaties, toekomstige inwoners).

Wanneer verenigingen, organisaties en maatschappelijk instellingen binnen Tholen hun adres willen vermelden in de gemeentegids dan kunnen zij dit doen door middel van:

- Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Tholen)
- Telefonisch 0223-673010
- Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Tholen), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Digitale gemeentegids

De gemeente laat weten bewust voor een samenwerking met Akse Media te hebben gekozen, omdat die uitgever ook de digitale gemeentegids verzorgt. Deze internet-gemeentegids is altijd actueel, alle wijzigingen worden daarin meteen verwerkt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement