Volledig scherm
Een koe is in de gierkelder een melkveebedrijf is gevallen. © GinoPress

Koe valt in gierkelder bij boerderij in Tholen

THOLEN - De brandweer van Tholen is donderdagavond uitgerukt voor een koe die in de gierkelder een melkveebedrijf is gevallen.

De brandweer kwam met een tankautospuit rond 20.00 uur ter plaatse aan de Kadijk in de polder van Tholen. De meldkamer had ook een duikploeg opgeroepen.

Het is niet bekend hoe de koe in de gierkelder onder de schuur van het melkveebedrijf terecht is gekomen en of het dier verwondingen heeft. De brandweer heeft het dier in ieder geval uit kelder gered.

  1. Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Winterefteling'

    Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Win­te­ref­te­ling'

    Wie de Intratuin in Halsteren binnenstapt, waant zich in de Efteling in winterstand. Het tuincentrum is grotendeels omgetoverd tot een magische kerstwereld waarin je via toverachtige omgevingen wordt weggevoerd van het alledaagse leven.  De grootste Intratuin van Nederland maakt ieder jaar werk van de feestuitstalling, maar lijkt zich dit jaar overtroffen te hebben. Het gekozen thema is ‘Koninklijk’. Wekenlang is er gewerkt aan een grootste kerstshow. Je wordt ontvangen in een ware balzaal en toegesproken door een koninklijk figuur. Een herkenbare uil wijst je naar de kerstshow. Dit jaar hebben ze zes verschillende kerstthema’s uitgewerkt: de traditionele kerst, nieuw dit jaar zijn de bomen vol luxe kerstornamenten, de moderne kerst, love by nature en als laatste loop je een oude kapschuur binnen met een grove brocante stijl. Je kijkt er je ogen uit!