Getty Images/Ingram Publishing
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Ingram Publishing

Kliko's voor oud papier bij hoogbouw op Tholen staan in de weg, oplossing blijkt vaak lastig

THOLEN - Er wordt gewerkt aan oplossingen voor opslag van oud papier bij appartementencomplexen op Tholen, maar de boel is nog lang niet overal naar tevredenheid. Het gemeentebestuur bekijkt per locatie wat het beste werkt. Dat antwoorden B en W op vragen van de CDA-fractie.

 1. Met ‘Bijna iedereen heeft kanker’ maakt Saskia Maaskant de ziekte ‘een pietsie minder eng’
  PREMIUM

  Met ‘Bijna iedereen heeft kanker’ maakt Saskia Maaskant de ziekte ‘een pietsie minder eng’

  Saskia Maaskant (41) wist nét dat ze met haar jeugdroman ‘Meerminnen verdrinken niet’ genomineerd was voor de Thea Beckmanprijs toen ze hoorde dat ze lymfeklierkanker had. In één klap stortte ze van ‘het dak van de boekenhemel naar de diepste krochten van de oceaan’. Maar schrijfster bleef ze. En nog ééntje met een missie ook. Met haar nieuwste boek ‘Bijna iedereen heeft kanker’ wil ze de ziekte bespreekbaar maken én ‘een pietsie minder eng’.
 2. Pedofiel fotografeert spelende kinderen op strand van Bredene en choqueert tijdens verhoor: "Ik zie hen graag, dat is nu eenmaal mijn geaardheid”
  Brugge/Bredene

  Pedofiel fotogra­feert spelende kinderen op strand van Bredene en choqueert tijdens verhoor: "Ik zie hen graag, dat is nu eenmaal mijn geaardheid”

  Een 79-jarige Bruggeling riskeert een voorwaardelijke celstraf van 18 maanden voor voyeurisme en het bezit van kinderporno. Joost D. fotografeerde schaarsgeklede en naakte kinderen op het strand van Bredene, maar zag daar zelf het probleem niet van in. “Dit is toch niet erg? Ik neem graag foto’s van kinderen”, verklaarde hij in z'n verhoor.