Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Jongen (16) in Tholen bedreigd met mes en van telefoon en geld beroofd

THOLEN - Een 16–jarige jongen uit Oud-Vossemeer is gistermiddag onder de Tholensebrug over de Schelde-Rijnweg in Tholen door drie jongens van zijn geld beroofd. Daarbij werd hij met een mes bedreigd. De daders zijn gevlucht.

De beroving vond rond 16.00 uur plaats onder de Tholensebrug. Daar werd het slachtoffer benaderd door drie jongens, die hem dwongen zijn telefoon en geld af te geven. Een van de belagers bedreigde de jongen met een mes, waarna het slachtoffer zijn portemonnee leegde. Daarna stapten twee van de jongens op een scooter en reden weg richting Tholen. De derde jongen ging er op een fiets vandoor. Het slachtoffer ging naar huis, waarna de politie werd gebeld om aangifte te doen van de beroving.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen die woensdagmiddag tussen 15.45 en 16.15 uur iets bijzonders hebben gezien onder de Tholensebrug of in de directe omgeving. Mensen met informatie kunnen bellen naar 0900-8844 of appen naar het Politie WhatsApp nummer: 06-12007006. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement