Volledig scherm
De groenstrook ligt tussen het hek en de sloot. Volgens Slager is die veel te smal. © Kees Slager

‘Groenstrook zonnepark Ceresweg is te smal’

THOLEN - Het zonnepark aan de Ceresweg, net buiten Tholen, moet meer uit het zicht komen te liggen. Dat betoogt Kees Slager van de Socialistische Partij. Volgens hem is de groenstrook naast het park, dat in aanbouw is, niet breed genoeg. 

Slager wijst daarbij op een rapport waarin de voorwaarden voor zo’n park zijn vastgelegd. Daar staat in dat de groenstrook tien meter breed moet zijn. Volgens het commissielid is die strook nu maar drieënhalve meter breed. De SP’er wil dat burgemeester en wethouders dat aanpassen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.