Volledig scherm
© Willem Adriaansens

Gekkenhuis bij opening kringloopwinkel Leger des Heils in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - De opening van de kringloopwinkel in het nieuwe dienstencentrum van Sint-Maartensdijk trok zaterdagmorgen vele honderden bezoekers. Vrijwilligers spraken van een 'gekkenhuis'.

De winkel aan de Sportlaan opende de deuren om 10.00 uur. Vanaf dat moment was er een stormloop op de tweedehands artikelen.

Ook het Trefpunt, de inloopruimte waar de koffie klaar stond, werd goed bezocht. De bezoekers waren onder de indruk van het nieuwe pand. ,,Wat een prachtige ruimte hebben we gekregen'', sprak de een. ,,Een schitterende accomodatie'', noemde een ander het nieuwe dienstencentrum.

Volledig scherm
© Willem Adriaansens
  1. Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Winterefteling'

    Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Win­te­ref­te­ling'

    Wie de Intratuin in Halsteren binnenstapt, waant zich in de Efteling in winterstand. Het tuincentrum is grotendeels omgetoverd tot een magische kerstwereld waarin je via toverachtige omgevingen wordt weggevoerd van het alledaagse leven.  De grootste Intratuin van Nederland maakt ieder jaar werk van de feestuitstalling, maar lijkt zich dit jaar overtroffen te hebben. Het gekozen thema is ‘Koninklijk’. Wekenlang is er gewerkt aan een grootste kerstshow. Je wordt ontvangen in een ware balzaal en toegesproken door een koninklijk figuur. Een herkenbare uil wijst je naar de kerstshow. Dit jaar hebben ze zes verschillende kerstthema’s uitgewerkt: de traditionele kerst, nieuw dit jaar zijn de bomen vol luxe kerstornamenten, de moderne kerst, love by nature en als laatste loop je een oude kapschuur binnen met een grove brocante stijl. Je kijkt er je ogen uit!