Volledig scherm
De band Kiss Again tijdens Women in Rock in 2008. © CHRIS VAN KLINKEN

Festival Women in Rock keert na zeven jaar terug in Tholen

THOLEN - Na zeven jaar stilte wordt het festival Women in Rock dit jaar weer gehouden in Tholen. Dat gebeurt op 5 oktober in De Meulvliet.

Het rockfestival werd in de jaren 2005-2012 jaarlijks gehouden. Daarna doofde het vuur bij de organisatie door werk en gezinssituaties, vertelt Pierre Bouwens. Samen met Ton van Riet blaast hij het festival nu nieuw leven in. Het duo was ook in de beginjaren al betrokken bij de organisatie.

,,De fans hebben vaak gevraagd of het festival nog eens terug zou komen", zegt Bouwens. ,,Dat idee ging steeds meer kriebelen.” En na wat nadenken en praten werden de twee alleen maar enthousiaster.

Een band die in oktober ieder geval van de partij is, is The Dirty Denims. Die trad al eerder op bij het festival. Boudens: ,,We zijn door ons bestand heen gegaan om te kijken wat we zelf gaaf vonden en wat het publiek leuk vond. Maar we hebben plek voor vijf tot zes bands. Terwijl we er misschien wel vijftien willen neerzetten. We moeten ons enthousiasme een beetje temperen.”

Er gaan 500 kaarten in de verkoop. Die zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/WIR2019.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement