Op deze boot wordt het zaterdag knallen!
Volledig scherm
Op deze boot wordt het zaterdag knallen! © Archiefbeeld PZC

Feest met houseboot op de Grevelingen

De eerste editie van Ravelingen aanstaande zaterdag op het water van de Grevelingen belooft een goed feestje te worden. Op een passagiersschip van Rederij Denick wordt van 14.00 uur tot 21.00 uur muziek gemaakt door lokale dj’s.

 De Ravelingen Boatparty van 31 augustus is de eerste officiële editie van het evenement waar groovy house platen worden gedraaid. Geluid op water draagt ver. ,,In samenwerking met de kapitein van Rederij Denick hebben wij dit opgezet. Daarbij zullen wij maar een paar boxen neerzetten, net genoeg dat onze gasten het op de boot overal kunnen horen”, aldus Dylan Smaling van Stichting Ravelingen, een organisatie tegen de vergrijzing op Schouwen en voor de jongeren. ,,Wij willen Zeeland jong, fris en energiek houden. Met oog voor de natuur”, aldus Smaling die samen met Bas Viergever en Luc Delfgaauw dit feest organiseert.

Bij de Haven Middenplaat (Trainstation) is de opstapplek. Tussendoor kunnen gasten van kwart over vijf tot zes uur op- en afstappen. Om negen uur in de avond gaat de stekker er weer uit. DJ’s zijn onder andere Benjamin Scott, Pieter van de Zande en Seconds / Santos. De Denick II is één van de grootste passagiersschepen in Zeeland. Maximaal 249 mensen kunnen er op de boot. Voor zaterdag zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Meer op: www.ravelingen.com

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement