Volledig scherm
De Ichtuskerk in Tholen en het naastgelegen pand, waarvan de garage bij de kerkzaal wordt getrokken. © Google Streetview

Escaperoom en kapper op actiedag van Ichtuskerk in Tholen

THOLEN - Wie een steentje wil bijdragen aan de uitbreiding van de gereformeerde Ichtuskerk in Tholen-stad of meer te weten wil komen over de bouwplannen, kan zaterdag 11 mei terecht op de actiedag.

De gemeente is de afgelopen jaren hard gegroeid en telt nu ruim 600 leden. Onlangs is een naastgelegen woning aan de Doelweg aangekocht. Het plan is om de garage af te breken om zo ruimte te maken voor de uitbreiding van de kerkzaal. Het huis wordt daarna weer doorverkocht. De gemeente Tholen heeft al een vergunning verleend.

Voor het project wil de Ichtuskerk 60.000 euro inzamelen. De teller staat inclusief toegezegde bedragen inmiddels op 48.500 euro. Tijdens de actiedag willen de kerkleden dit bedrag flink verhogen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld moederdaggebak en -bloemstukken kopen, hun haar laten knippen of zich laten schminken. Ook worden allerlei andere spulletjes en etenswaren verkocht. In de aangekochte woning is voor de jeugd een escaperoom ingericht.

De actiedag is van 10.00 tot 15.00 uur in het Visnet, het verenigingsgebouw van de kerk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement