Volgens de politie geldt er een ernstige bedreiging rondom een woning in de Gareelmakersdreef in Tholen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de politie geldt er een ernstige bedreiging rondom een woning in de Gareelmakersdreef in Tholen. © Valeska Nastaly

‘Ernstige dreiging’ rondom woning Tholen: ‘Ineens de politie voor de deur. Dan schrik je wel’

THOLEN - Rondom een woning in de Gareelmakersdreef in Tholen heerst een ernstige dreiging. Dat meldt de politie. Die is vrijdag een buurtonderzoek begonnen en geeft aan de zaak zeer serieus te nemen. De dreiging lijkt in verband te staan met een mislukte cokedeal, de vergisontvoering en andere incidenten in Zwijndrecht, Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

 1. Mislukte kidnap, aanslag, explosie en Alblasserdam in angst: allemaal door mislukte cocaïnedeal?

  Mislukte kidnap, aanslag, explosie en Alblasser­dam in angst: allemaal door mislukte cocaïnede­al?

  Alblasserdam werd dit weekend opgeschrikt door een explosie bij de woning van Alex R.. Elders werd een explosief gevonden. Er brak brand uit bij een transportbedrijf én er werd een huis gesloten in Hendrik-Ido-Ambacht na een ‘mogelijke beschieting’. Grote kans dat dit allemaal te maken heeft met de ‘vergisontvoeringszaak’ en een mislukte cocaïnedeal in Antwerpen. Maar hoe zat het ook alweer?
 2. Hoe een mislukte cokedeal rondom zakenman Alex R. een hele regio teistert: ‘Dit moet stoppen’
  PREMIUM

  Hoe een mislukte cokedeal rondom zakenman Alex R. een hele regio teistert: ‘Dit moet stoppen’

  Er is een jacht geopend op de 59-jarige Alex R., de man die eigenlijk doelwit was in de ‘vergisontvoeringszaak’. Sinds hij zich bij de politie meldde is niet alleen hijzelf mikpunt maar hebben de daders het ook voorzien op zijn familie. Een explosie bij zijn huis, een gevonden explosief, de aangestoken brand in een Alblasserdams bedrijfspand, en de ‘vermoedelijk beschoten’ woning in Hendrik-Ido-Ambacht zijn allemaal gelinkt aan de zakenman uit Alblasserdam.