Volledig scherm
Screenshot © Pizzeria Ali

Eigenaar Thoolse pizzeria zet camerabeelden overval online

VIDEOSINT-MAARTENSDIJK - ,,Twee gemaskerde overvallers stormden naar binnen, beiden met lange jassen, handschoenen aan en zwarte bivakmutsen op. Eén had een enorm mes vast, de ander een lang wapen."

Eigenaar Ali Kivrak van Pizzeria Ali in Sint-Maartensdijk deed na de overval van vorige week zijn relaas op Facebook. En plaatste camerabeelden van het incident online:

Pizzeria nog gesloten

 Voorlopig blijft zijn zaak nog dicht, schrijft hij in een uitgebreid verhaal. ,,Ondanks de gevaarlijke, gewapende overval en vechtpartij zijn wij er enkel met kleerscheuren en oppervlakkige verwondingen van af gekomen. De schade die het ons mentaal heeft aangedaan zal nog moeten blijken... Wij wensen niemand deze angst toe. Wij beseffen dat we geluk hebben gehad, we hadden een engeltje op onze schouders. De overvallers zullen terecht staan en wij hopen hen ten zeerste een wel verdiende straf toe.”

Kivrak plaatste het bericht om duidelijkheid te verschaffen over de overval, zegt hij. ,,Dit omdat de nieuwsberichten die naar buiten zijn gekomen helaas gebrekkige informatie bevatten. Wij willen dat het juiste verhaal met feiten en details verteld wordt om de ernst van de situatie te schetsen."

‘Aangevallen met mes’

Zo werd Kivraks zoon Mehmet aangevallen met een mes, zegt Kivrak. ,,Tijdens een worsteling probeerde hij hem meerdere keren te steken in rug, nek en hoofd.” De politie benoemde dat echter niet in haar berichtgeving. Tot ergernis van Kivrak, die ook camerabeelden van de worsteling online heeft gezet. In het vijf seconden durende filmpje vechten drie mensen met elkaar. 

De overval werd gepleegd door een 24-jarige man en een meisje van 17 uit Dordrecht. Het meisje werd in de zaak overmeesterd, de man ontkwam maar meldde zich in de loop van de nacht bij de politie.

Volledig scherm
© GinoPress B.V.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement