Volledig scherm
© Frans Bosscha

Drie wielrenners onderuit op Tholen

THOLEN - Drie wielrenners zijn zondagmorgen ten val gekomen op verschillende plaatsen in Tholen. De slachtoffers zijn alledrie ter plaatse verzorgd door ambulancepersoneel.

De eerste valpartij onstond op de Oesterdam bij Tholen, ter hoogte van de Bergse Diepsluis. Een ambulance werd rond half 11 opgeroepen vanuit Poortvliet, waarna ook twee ambulances uit Bergen op Zoom en een traumahelikopter uit Rotterdam werden gestuurd. Het slachtoffer is gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter bleek overbodig en is gecanceld. Over de oorzaak van de valpartij is niets bekend.

In Sint Philipsland gingen ook wielrenners onderuit. Aan het einde van de morgen is een groep wielrenners en een motorrijder met elkaar in botsing gekomen op de parallelbaan langs de Krabbenkreekweg. Volgens de politie was vermoedelijk een uitwijkmanoeuvre de oorzaak van de aanrijding. Eén van de wielrenners en de motorrijder raakte gewond, beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Ook was er een valpartij in de Rijkebuurtseweg in Oud-Vossemeer. Daar raakte één wielrenner gewond. Een ambulance uit Bergen op Zoom kwam met spoed ter plaatse. De wielrenner is door het ambulancepersoneel verzorgd. Het is onbekend of de fietser naar het ziekenhuis is gebracht, of hoe de valpartij is ontstaan.

  1. Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Winterefteling'

    Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Win­te­ref­te­ling'

    Wie de Intratuin in Halsteren binnenstapt, waant zich in de Efteling in winterstand. Het tuincentrum is grotendeels omgetoverd tot een magische kerstwereld waarin je via toverachtige omgevingen wordt weggevoerd van het alledaagse leven.  De grootste Intratuin van Nederland maakt ieder jaar werk van de feestuitstalling, maar lijkt zich dit jaar overtroffen te hebben. Het gekozen thema is ‘Koninklijk’. Wekenlang is er gewerkt aan een grootste kerstshow. Je wordt ontvangen in een ware balzaal en toegesproken door een koninklijk figuur. Een herkenbare uil wijst je naar de kerstshow. Dit jaar hebben ze zes verschillende kerstthema’s uitgewerkt: de traditionele kerst, nieuw dit jaar zijn de bomen vol luxe kerstornamenten, de moderne kerst, love by nature en als laatste loop je een oude kapschuur binnen met een grove brocante stijl. Je kijkt er je ogen uit!