Volledig scherm
PREMIUM
Frank van Akkeren van Orangerie Mattemburgh in Hoogerheide laat bezoekers zondag kennismaken met zijn eetbare landgoed tijdens de tiende Brabantse Wal Dag. © Chris van Klinken

Brabantse Wal Dag op Mattemburgh wordt groener dan ooit

HOOGERHEIDE - De rode draad van de tiende Brabantse Wal Dag wordt een groene: veel van de deelnemers spelen zondag 9 september op landgoed Mattemburgh bij Hoogerheide in op het thema duurzaamheid. Of het nu om eten, recreëren, bouwen of energie gaat.

Het gratis evenement trekt doorgaans zo'n 5000 bezoekers, soms zelfs meer. Van 11.00 tot 17.00 uur pakken ondernemers, verenigingen en natuurclubs uit met wat ze in huis hebben, van voeding tot innovatie, van schermen tot boogschieten, van klimbaan tot escape room. ,,Een dag voor het hele gezin", zegt Dennis van Tilborg van Streekorganisatie Brabantse Wal.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een bruisende boekenweek in Zeeland
    PREMIUM

    Een bruisende boekenweek in Zeeland

    De 84ste Boekenweek wordt gehouden van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart. Het thema is 'De moeder de vrouw', geïnspireerd op het gedicht van Martinus Nijhoff. Geschenkschrijver Jan Siebelink en essayschrijver Murat Isik komen naar Kloetinge. Peter Buwalda meldt zich in Middelburg en Ilja Leonard Pfeijffer geeft een lezing in Terneuzen. Met ook een bijeenkomst met 21 Zeeuwse dichters. En nog veel meer. In Middelburg begint het boekenfestijn al op woensdag 20 maart.