Volledig scherm
Tholen-stad. © Thom van Amsterdam

Borrelend Tholen haalt 3500 euro op voor goed doel

THOLEN - De Vrijmibotho (Vrijdagmiddagborrel Tholen) van 14 juni was niet alleen een succes voor de organisatie en de deelnemers. Mede dankzij de opbrengst van het feestje (3500 euro) geniet een groep bijzonder jonge Tholenaren momenteel van een zorgeloze vakantie in de Ardennen.

,,Het opgehaalde bedrag bedraagt maar liefst 3500 euro”, laat Vincent van der Male van de Stichting Tholen Unighted weten. ,,We zijn enorm trots en dankbaar dat we dit mogen schenken aan het goede doel: Project TOV.” 

Onlangs is de cheque uitgereikt aan TOV, dat staat voor Tholen op Vakantie. Doel van het project is kinderen en jongvolwassenen met een beperking  tijdens de zomervakantie een onbezorgd verblijf te gunnen, waarbij ze gestimuleerd worden anderen te ontmoeten en te leren kennen.

De Vrijmibotho vond plaats bij scheepswerf Van Duivendijk. Stichting Tholen Unighted wil met het  evenement ‘een laagdrempelig informeel ontmoetingsmoment creëren’ voor ondernemers en inwoners van het eiland. Een deel van de omzet wordt gaat  naar een jaarlijks wisselend lokaal goed doel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.