Volledig scherm
Tholen-stad. © Thom van Amsterdam

Borrelend Tholen haalt 3500 euro op voor goed doel

THOLEN - De Vrijmibotho (Vrijdagmiddagborrel Tholen) van 14 juni was niet alleen een succes voor de organisatie en de deelnemers. Mede dankzij de opbrengst van het feestje (3500 euro) geniet een groep bijzonder jonge Tholenaren momenteel van een zorgeloze vakantie in de Ardennen.

,,Het opgehaalde bedrag bedraagt maar liefst 3500 euro”, laat Vincent van der Male van de Stichting Tholen Unighted weten. ,,We zijn enorm trots en dankbaar dat we dit mogen schenken aan het goede doel: Project TOV.” 

Onlangs is de cheque uitgereikt aan TOV, dat staat voor Tholen op Vakantie. Doel van het project is kinderen en jongvolwassenen met een beperking  tijdens de zomervakantie een onbezorgd verblijf te gunnen, waarbij ze gestimuleerd worden anderen te ontmoeten en te leren kennen.

De Vrijmibotho vond plaats bij scheepswerf Van Duivendijk. Stichting Tholen Unighted wil met het  evenement ‘een laagdrempelig informeel ontmoetingsmoment creëren’ voor ondernemers en inwoners van het eiland. Een deel van de omzet wordt gaat  naar een jaarlijks wisselend lokaal goed doel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement