Volledig scherm
Het betreffende gebied bij de Zwink in Tholen. © Michiel Bouwman

Bewoners Stadszicht Tholen moeten tijdelijk een andere route rijden

THOLEN - Bewoners van Stadszicht in Tholen moeten de komende weken anders rijden dan ze gewend zijn. 

Voor werkzaamheden aan de Dilt wordt die weg deels afgesloten. Daarom wordt een tijdelijke weg aangelegd die loopt vanaf het gebouw Smalstad XL tot aan Spin 29. Die zal zo'n vier weken in gebruik zijn. 

De wegwerken maken onderdeel uit van het Masterplan Tholen. De infrastructuur van dat plan wordt in fasen aangelegd. De eerste twee fasen (Zoekweg en Molenvlietsedijk) zijn afgerond. De derde fase is deze zomer begonnen in de Zoekweg en krijgt zijn vervolg in de Abraham Beeckmanlaan en in de wijk Stadszicht.

Volledig scherm
Wegens werkzaamheden aan de Dilt wordt die weg tijdelijk afgesloten. Daarom wordt een tijdelijke route aangelegd. © Gemeente Tholen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’
    PREMIUM

    Heleen Hage won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine: ‘Ik was nog nooit een berg opgereden’

    Op vrijdag 19 juli wordt op een heuvelachtig circuit in Paul de zesde editie van La Course gereden. De vrouwen rijden over hetzelfde parcours dat de mannen later die dag in de individuele tijdrit afleggen. De vrouwen doen de ronde vijf keer, zodat de totale afstand 120 kilometer bedraagt. In de jaren tachtig hadden de vrouwen hun eigen Tour de France, drie weken lang. Heleen Hage uit Sint Maartensdijk legde bij de eerste editie in 1984 beslag op de tweede plaats en koestert nog altijd de goede herinneringen.