Volledig scherm
© Frans Bosscha

Auto van de weg bij Oesterdam raakt voetganger

RILLAND - Een auto is maandag tussen Rilland en Tholen op de Oesterdam van de weg geraakt en heeft daarbij een voetganger aangereden. Die raakte daarbij gewond. Dat meldt HV Zeeland.

Het ongeluk vond plaats omstreeks 18.35 uur. Door een nog onbekende oorzaak reed de auto eerst over de verkeerde weghelft en daarna verder via het talud op de lager gelegen weg. Op die weg stonden watersporters met hun geparkeerde auto's. Een aantal mensen kon net op tijd wegspringen, maar één voetganger werd geraakt.

De voetganger is door medewerkers van de ambulance behandeld en daarna met onbekend letsel afgevoerd. Vier voertuigen hebben door het ongeluk schade opgelopen.

  1. Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Winterefteling'

    Intratuin Halsteren omgetoverd tot 'Win­te­ref­te­ling'

    Wie de Intratuin in Halsteren binnenstapt, waant zich in de Efteling in winterstand. Het tuincentrum is grotendeels omgetoverd tot een magische kerstwereld waarin je via toverachtige omgevingen wordt weggevoerd van het alledaagse leven.  De grootste Intratuin van Nederland maakt ieder jaar werk van de feestuitstalling, maar lijkt zich dit jaar overtroffen te hebben. Het gekozen thema is ‘Koninklijk’. Wekenlang is er gewerkt aan een grootste kerstshow. Je wordt ontvangen in een ware balzaal en toegesproken door een koninklijk figuur. Een herkenbare uil wijst je naar de kerstshow. Dit jaar hebben ze zes verschillende kerstthema’s uitgewerkt: de traditionele kerst, nieuw dit jaar zijn de bomen vol luxe kerstornamenten, de moderne kerst, love by nature en als laatste loop je een oude kapschuur binnen met een grove brocante stijl. Je kijkt er je ogen uit!