Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Auto uitgebrand in Sint-Maartensdijk, brandstichting wordt vermoed

SINT-MAARTENSDIJK - In de Wilhelminastraat in Sint-Maartensdijk is afgelopen nacht een auto volledig uitgebrand. Het gaat vermoedelijk om brandstichting, meldt de politie.

 1. ‘Verhuizing Bergse huisartsenpost naar Roosendaal is niet negatief’

  ‘Verhuizing Bergse huisartsen­post naar Roosendaal is niet negatief’

  BERGEN OP ZOOM - De verhuizing van de huisartsenpost in Bergen op Zoom naar het nieuw te bouwen Bravis-ziekenhuis in Roosendaal moet beter aan de bevolking worden uitgelegd, met name aan de inwoners van de gemeente Tholen. Dat zegt directeur-bestuurder Jan Verbaal van de Stichting Huisartsenposten West-Brabant, naar aanleiding van de toegenomen onrust op het eiland over de grotere afstand tot medische zorg. ,,Door corona is dat allemaal geparkeerd.’’
 2. ‘Zwembad Haestinge komende zomer dicht om in voorjaar 2022 vernieuwd open te kunnen’
  PREMIUM

  ‘Zwembad Haestinge komende zomer dicht om in voorjaar 2022 vernieuwd open te kunnen’

  SINT-MAARTENSDIJK - Alles op alles zetten om het gerenoveerde zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk in mei 2022 te kunnen openen. Dat is wat burgemeester en wethouders van Tholen voorstellen aan de gemeenteraad. Om dit doel te behalen, moet het sterk verouderde bad komende zomer wel gesloten blijven. Nu is dat misschien ook wel het beste, want uit het voorstel dat het college naar de raad heeft gestuurd, blijkt dat het eigenlijk niet meer verantwoord is het zwembad nog te openen.
 1. Buurtbus rijdt weer in Zeeland
  Play

  Buurtbus rijdt weer in Zeeland

 2. Liane den Haan: We willen geen land vol windturbines
  Play

  Liane den Haan: We willen geen land vol windturbi­nes